Trinidad - Cuba - TourTheWorld.si | blog by Dejan Glavnik s kolesom okoli sveta

Trinidad - Cuba

Srece in zdravja vsem, ki me spremljate na moji poti!

Vreme imam soncno in vroce (30-32 stopinj)!



Novo leto sem prezivel na ulicah Cienfuegos-a z kolesarskim parom iz Kanade. Ob enih zjutraj pa sem ze sladko spal.

Pred dnevi sem v Varaderu srecal skupino slovencev, ki so me oskrbeli z nekaj dodatne opreme. Hvala !!!

Iz Varadera sem kolesaril juzno do Playa Jarga, Playa Giron, Castillo de Jagua in Cienfuegos, kjer smo z domacini lovili ribe in rake za obilno vecerjo.

Vceraj mad kampiranjem na Playa Ancon pa so me med spanjem prvic okradli. Med tekom za enim od njih sem si zlomil prst in izgubil noht na nogi. A se je izplacalo, saj sem dobil nazaj svoj fotoaparat in kamero, druga dva pa sta medtem izpraznila denarnico (80 usd). Na sreco jih potni list in kreditne kartice niso zanimali.

Dolgcas mi ni! Vsak dan je nekaj novega. Kolesarim skupaj z parom iz kolumbije, parom iz canade, avstrijcem in cubancem Santjagom. Kmalu bom Forest Gump jr.

Upam, da bom jutri lahko kolesaril dalje v smeri Santi Spiritus in naprej proti Santiago de Cuba.

There are currently 15 comments

  1. leonard
    January 8, 2007 @ 21:56 | Reply
    comment

    Dragi prijatelj ki te poznam z interneta. Pričakujemo fotogalerijo! Zdaj je pa že res čas. Že v ZDA se je fotogalerija nekam zgubila. Sedaj je pa tu pred tabo DRUG SVET. Svet ki te je posrkal vase in ti trenutki ustvarjeni samo za tebe, ki jih ne moreš podeliti z nikomer drugaše kot preko slik. Zgleda ni več vse tako urejeno, kot bi mi v udobnih naslanjačih pričakovali. Naj ti tvoj čas prinaša nasproti čimbolj bogate izkušnje. Vse dobro ti želim iz srca.


Leave a Reply

Sorry, Comments have been disabled for this post