Cassino, Rio Grande, Brasil, S.A. - TourTheWorld.si | blog by Dejan Glavnik s kolesom okoli sveta

Cassino, Rio Grande, Brasil, S.A.

Evo me!

Brazil dogaja na polno!
Komaj sem si vzel nekaj minut ter sedel za racunalnik, da vam napisem nekaj svezih novick, saj mi prijazni domacini in moji gostitelji komaj pustijo dihati.

Iz Sao Miguel do Oeste sem jo mahnil v Santo Angelo, kjer sem obiskal italjianske misjone in nadaljeval pot v dvomilijonsko pristanisko mesto Porto Alegre, kjer sem dva dni prezivel pri Renati iz CouchSurfing.com in docakal obisk iz Slovenije.

Obiskala me je prijateljica in soseda Meri, ki mi je s sabo prinesla ogromno slovenskih dobrot, nove gume SCHWALBE in nekaj opreme za bicikl iz Factory Store.

Hvala vsem za darila!

Nato sva skupaj se dva dni prezivela v Porto Alegre pri Lauri iz Hospitalityclub.org, ki nama je razkazala mesto in nocni utrip mesta(po brazilsko).

Pot nadaljujeva juzno v smeri Urugvaja. Meri z busom, jaz pa z mojo dolgoletno sopotnico GT (biciklom).
Tako sva danes prispela do najjuznejsega brazilskega letovisca Cassino kjer naju gosti Thialgo iz HC, ki ravno kuha nekaj brazilskih dobrot in iz kuhinje ze prav prijetno disi.....

Pred mano sta se dva dneva brazilskih cest in nato 44. drzava, Uruguai!









There are currently 10 comments

  1. CHUPKO
    December 3, 2007 @ 03:26 | Reply
    comment

    Dejan daj povej mi ali si se na zemlji ali si ze v nebesih tako pogosto omenjas svetnike mislim,da si ze vse nastel,razen tiste polulane Zofke se ne........he he


Leave a Reply

Sorry, Comments have been disabled for this post