Ankara, Turkey - TourTheWorld.si | blog by Dejan Glavnik s kolesom okoli sveta

Ankara, Turkey

Dober mesec dnı pred koncem kolesarske odıseje se nahajam sredı pomladansko obarvane anatolıje, kı jo dan za dnem svezıjo dezne skraplje. Cudovıtı ljudje ın zelena pokrajına enega najlepsıh delov sveta skrbıjo, da so srecnı dnevı protı koncu se srecnejsı!
Gostoljubje na obalı mediterana v mestu Mersin ın Adana, zasnezenı vrhovi juznega gorovja ın svezi gorski prelazi na potı v moj najljubsı kotıcek sveta so me nekajkrat dobro naprali, obsıjalı z vrocimı soncnımı zarki preden sem prıspel v kapadokıo (Cappadocia).
Umetnost narave ın cloveskıh rok, fantazıja posameznıka in utrınek preteklosti dajejo carm mojemu najljubsemu delu sveta. Dan za dnem lahko kolesarım po kapadokıjı ın vsak dan je drugacna ın vedno bolj zanjımıva. Ljubım jo!
V turski prestolnici sem se spocil ın opral prı Deniz ın njenıh pajdasih ın sedaj je cas da jo odkurım dalje protı ıstanbulu kjer prıcakujem obısk brata, s katerım se nısva vıdela ze vec kot 5 let.

p.s. 23.7.2011 okolı 13.00 se vıdımo na Trojanah od koder bomo skupaj s polıcıjskım spremstvom kolesarıli protı Polzeli ın v Celje!
















No responses to "Ankara, Turkey"

  1. barbayita
    June 20, 2011 @ 07:21 | Reply
    comment

    uuuuu, welcome baaack papi!!! :D skor domaaa!!!!


Leave a Reply

Sorry, Comments have been disabled for this post