Destruction Bay - TourTheWorld.si | blog by Dejan Glavnik s kolesom okoli sveta

Destruction Bay

Vceraj sem prespal v Kluane Wilderness Village, kjer so mi fantje ponudili letno hisico, kjer smo zvecer kurili ogenj in klepetali. Zjutraj pa mi je sef (1118 Cafe) pripravil ogromno borovnicevih palacink in najbolso kavo v Yukon-u.
Danes imam mocan veter v prsa tako, da ne bom vec dolgo vztrajal. V Destruction Bay sem se malo okrepcal in vam napisal blog, saj bo naslednja postaja sele Whitehors, do tja pa je se 280 km.

Kljub mocnemu vetru imam vreme soncno in 17 stopinj, pri vas doma pa vrocina sigurno zopet nabija.

Lep delovni teden vam zelim.

There are currently 7 comments

 1. gorazd
  August 20, 2006 @ 06:53 | Reply
  comment

  Ti se boš pa najedel palačink, ha. Lepo da vedno najdeš dobre ljudi, ki te radi sprejmejo medse. Pri nas ni več tiste vročine, kot je bila. Poleg tega pa nam za naslednje dni napovedujejo ohladitve. Srečno pot naprej ti želim.


 2. Benjamin
  August 20, 2006 @ 09:28 | Reply
  comment

  Njam, Njam, palačinke!!! Kar tako naprej!!!
  Lep pozdrav!!!


 3. stane
  August 20, 2006 @ 10:15 | Reply
  comment

  Zdravo Dejan!Ja pri nam na ravnici tudi lepo piha,vročina malo popušča.Sedaj ob tej uri je pa kar prijetno in mi bomo tudi zajahali takšnega konjiča kot imaš ti.Srečno naprej.LP


 4. tadej
  August 20, 2006 @ 19:55 | Reply
  comment

  Zdravo DEJAN!Lepe pozdrave iz Žalca!Kaj ko bi tebe ta veter potiskal malo naprej in ne samo nazaj tako da bi čim prej prekolesaril svet!Vsi si seveda želimo čimrej tisti dan,ko te bomo tako pričakali kot ob odhodu!Srečno pot in lep pozdrav od TADEJA,SILVIJE IN LARE!


 5. Asej
  August 21, 2006 @ 09:18 | Reply
  comment

  Zdravo Dejan,
  lep pozdrav iz daljne Slovenije, kjer že tudi jaz počasi načrtujem pot s kolesom okoli sveta. Ampak šele ko bom velik oziroma polnoleten. Z atejem spremljava tvojo pot, le tako naprej !
  Prvošolček Asej


 6. Hausi
  August 21, 2006 @ 12:52 | Reply
  comment

  Te berem že od začetka. Ful te je zanimivo spremljat!! Vsa čast in veliko sreče, pa da se vrneš v celem kosu!! LP


 7. GOGO
  August 21, 2006 @ 22:30 | Reply
  comment

  Zdravo bratec.Vidim , da si priden in lepo bežiš snegu.Kako je kaj v Kanadi.Lepo pozdravljenn iz Pirana -Braslovč,in tudi pozdrav od Stanetove družine.Čao.LP GG


Leave a Reply

Sorry, Comments have been disabled for this post