Watson Lake ( Yukon - Canada's True North ) - TourTheWorld.si | blog by Dejan Glavnik s kolesom okoli sveta

Watson Lake ( Yukon - Canada's True North )

Majhen kraj, ki je poznan po največjem Sign Post Forest na svetu. Vec kot 35.000 napisov, ki so jih ljudje prinesli iz vsega sveta. Pred dnevi sem v kampu srečal Hrvata Ivana, ki živi in dela v Kanadi že 45 let. Pekla sva lososa, ki so nama ga dali Indijanci in naredila pravi Balkan žur. Eno noč sem prespal v zapuščenem motelu, dve noči pa sem se "švercal" v kampu. Vsak dan srečam toliko dobrih in prijaznih ljudi, kot jih nisem doma v enem mesecu. Eni me vabijo da jih obiščem v USA, drugi mi plačajo kosilo, tretji pa so le prijazni... Svet je lep, naj takšen tudi ostane!!!

There are currently 7 comments

 1. gogo
  August 28, 2006 @ 05:22 | Reply
  comment

  Le tako naj ostane , bratec.LP GG


 2. Dani
  August 28, 2006 @ 08:01 | Reply
  comment

  Prepričan sem Dejan, da bo po tvojem povratku, posebej še po izdaji tvoje knjige, tudi pri nas v Sloveniji tako-dobrota in prijaznost ljudi.
  Srečno naprej !


 3. gorazd
  August 28, 2006 @ 10:59 | Reply
  comment

  Tako kot je zapisal Gogo; le tako naj ostane. Odkar si odšel in te spremljam vsak dan, tudi sam čisto drugače gledam na popotnike.Sedaj jih opazim, kar preje nisem. Naj ti bo lepo vreme in veter v hrbet.


 4. stane
  August 28, 2006 @ 12:01 | Reply
  comment

  Zdravo Dejan!Kar mravljinci so me spreleteli,le tako naprej Dejan,povej jim,da so tudi v Sloveniji dobri ljudje.SREČNO.LP


 5. medi
  August 28, 2006 @ 22:57 | Reply
  comment

  držim pesti,da bo skoz tako


 6. anita
  August 29, 2006 @ 11:42 | Reply
  comment

  Hy popotnik!
  Fine slikce za ob dopoldanski kavi.Končno tud me ženske prišle na vrsto,sam........ a ni bilo nič boljšega za v objektiv dobit?
  Lepo goni in čuvaj se!
  GG kdaj prideš na kafe? In gospa GG, kako je z torto? (Dejan,a se ti kaj sline cedijo?)


 7. smodi
  August 29, 2006 @ 13:00 | Reply
  comment

  buli, lepo da si tak romantik. Svet je res lep, po drugi strani pa marsikje popolnoma uničen in pokvvarjen. Ti pa priznam, da tisti ljudje, ki ne gledamo na vse le skozi denar, opazimo male stvari in pozornosti na čisto drugačen način. Otroški smeh, lep pogled neznanke in zeleno pokrajino, tudi v Savinjski dol. Ostani "on the bright side of a life".
  čao!


Leave a Reply

Sorry, Comments have been disabled for this post