Poznan - TourTheWorld.si | blog by Dejan Glavnik s kolesom okoli sveta

Poznan

Sem v mestu lepih žensk, mestu Poznan!

Po 108 km so me ustavile hude nevihte, pa sem si rekel pametnejsi odneha! Sedaj sem na ogledu mestnega jedra in na paši so tudi moje oči! Privoščil si bom pizzo ali pa špagete. Hostl sem dobil pa za 9€, cool cena!

V četrtek dobim obisk v Varšavo. Obiskati me pridejo ene lušne punce, pa domače salame, cvicek in štrudl mi prinesejo! A pride še kdo od vas?

Deževne pozdrave pošiljam vsem Slovenkam in Slovencem!

Poznan...









There are currently 9 comments

  1. mateja
    May 16, 2006 @ 21:15 | Reply
    comment

    ola sej bol da si še mal odpočiješ pa da še neki dobrga poješ pa pogledaš po mestu drgač ti pa pošilam sončne pozdrave iz gorenske ;)


  2. kerol-baby
    May 16, 2006 @ 21:51 | Reply
    comment

    vauč...dober si.....a tam si že..jutri nov dan obeta veliko več...no kmalu bo glede na čas tukaj že 17. maj...mislm...ko pomislim...kje so dnevi, ko boš gonil proti sloveniji....sicer pa vsako novo doživetje je vredno minut, ki so pred in za tabo..... ;) ...srečno


  3. gorazd
    May 17, 2006 @ 06:50 | Reply
    comment

    Ja Poljakin se pa le čuvaj, so gajstne ko hudič. Želim ti, da imaš danes lepše vreme, če ne, pa še malo počivaj, saj si dobro ugotovil, da pametnejši odneha. Dober tek že vnaprej in naužij se domačih dobrot.


  4. stane
    May 17, 2006 @ 09:47 | Reply
    comment

    Zdravo Dejan!Opa,naužij se dobrot,da boš lažje kolesaril naokrog.Škoda,da ne bom tam.Lepo se imej in SREČNO.LP


  5. Isis
    May 17, 2006 @ 10:06 | Reply
    comment

    Pozdravči Dejan. Upam, da lepo napreduješ in boš kmalu prevozil tistih nekaj kilometrov, ki te še ločijo do prihoda v Varšavo in srečanja...Pri nas je za dežjem posijalo sonce, ki naj ga tudi tebi ne manjka. Ugoden veter in pravo hitrost. Ciao


  6. tanja
    May 17, 2006 @ 11:21 | Reply
    comment

    Hojla! Mas prav, da se mal ustavis in si odpocijes, sploh ce so nevihte. Mene je v nedeljo sam ena plohca dobila, pa ze tri dni kiham in kasljam kot nora. V petek pa me caka sindikalc, jest sm pa ze cist hin. Ker si se "blizu" Slovenije (glede na to, kar te se caka), a si ze jedel ali pil kaj takega, kar se nikdar nisi? To vprasanje bo najbrz aktualno kasneje, v bolj eksoticnih dezelah. Se naprej uzivaj in misli na nas.Srecno


  7. gogo
    May 17, 2006 @ 18:51 | Reply
    comment

    Hmm


  8. Dana
    May 17, 2006 @ 19:32 | Reply
    comment

    Zdravo
    Po dolgem času te ponovno pozdravljam, tvojo pot pa redno spremljam. Si "kar dober", da si že tako daleč. Če bo šlo tako naprej, boš prehitro doma. Jutri pa ful uživaj, ko boš imel obisk.
    Cao!


  9. G.
    May 17, 2006 @ 19:42 | Reply
    comment

    I so wish there was a summary in english every now and then, so I could keep up with this cool slovene.


Leave a Reply

Sorry, Comments have been disabled for this post