Hella - TourTheWorld.si | blog by Dejan Glavnik s kolesom okoli sveta

Hella

Dopoldan sem prezivel v bazenu z vroco vodo in uzival. Oblacno in dezevno vreme pri desetih stopinjah mi ni pokvarilo cudovitega dne, saj sem vecino od 100 km prekolesaril po makedamskih cestah in stezah. V kampu pa me je na vecerjo povabila skupina nemskih turistov, ki jim ne zmanjka vprasanj.

There are currently 5 comments

  1. smody
    July 22, 2006 @ 07:23 | Reply
    comment

    buly ti si kralj!!!!!
    jaz šibam v usa 25. 9.


  2. gorazd
    July 22, 2006 @ 07:58 | Reply
    comment

    Kaj bi dali mi v Sloveniji za malo oblakov in dežja. Pri nas je vroče kot v peklu. Če se hočeš malo ohladit, moraš v bazen ali v hribe. Srečno vožnjo danes.


  3. MaTeJcY
    July 22, 2006 @ 14:47 | Reply
    comment

    ola po dovgmu dopustu se ti še jest oglašam mal vidm da se maš kr dobr pa da si si uzev tud dospust uživi še naprej jest pa ju3 odletim u španijo lp


  4. anita
    July 22, 2006 @ 19:42 | Reply
    comment

    Napočil je dan,ko si bom tud jaz malo privoščila.Dejan,pričakujem razglednico,saj grem delat reklamo z tvojimi majčkami! Tuto familija in T-shirt TourTheWorld.si :)
    Upam,da ti bo uspelo v naslednjih dneh kakšno galerijo ustvarit !
    Lepo goni in uživaj!!!


  5. gogo
    July 23, 2006 @ 00:45 | Reply
    comment

    Saos mali.To kar pišeš , o lepotah in predvsem temperaturah , bi pa takoj zamenjal z tabo , ker tu je vroče za znoret.Upam , da si spomnil na mamin RD in jo poklical.Le tako naprej , se kmalu vidimo ,ker bom tudi jaz šel na Aljasko se malo ohladit. LP GG


Leave a Reply

Sorry, Comments have been disabled for this post